Zelf vijver bouwen

De basis voor een vijver aanleggen is altijd een goed doordacht en duidelijk. Soms kan de uitgegraven grond in de tuin zelf verwerkt worden, maar meestal . Je kunt een voorgevormde vijver of een folievijver aanleggen.

Het fijne aan een folievijver is dat je zelf de vorm en diepte bepaalt. Verhoogde strakke vijver met houten afwerking. Stappenplan voor als u zelf een vijver aan wilt leggen.


Tips, adviezen, technische handleidingen en handige wetenswaardigheden.

Wanneer je een vijver wilt aanleggen, begin je met nadenken over de soort. Je hoeft hierdoor geen plooien weg te werken of de vijverfolie zelf op maat te . Op deze pagina leest u ons handige stappenplan met diverse tips voor het aanleggen van uw tuinvijver. Voor het doe het zelf maken van een mooie vijver heeft . Een vijver brengt leven in de tuin, ook al is hij nog zo klein. Maak zelf een vijver met vijverfolie in je tuin.


Lees hier alles over hoe u stap voor stap een koivijver kunt bouwen en. Daar wij zelf pvc vijverfolie lassen gaan wij in al onze beschrijvingen uit van een . Wilt u een strakke vijverbak maken met een houten vijverrand?

Reacties

Populaire posts