Pinus pinea

Pinus pinea ook bekend als Parasolden is een pijnboom, wintergroen en winterhar groeit met grillige vertakkingen. De parasolden (Pinus pinea) is een boom uit de dennenfamilie (Pinaceae). Het is een conifeer die oorspronkelijk uit het westelijk Middellandse Zeegebied komt .

Pinus pinea (Parasolden) tegen een vaste lage prijs. Zeer karakteristieke boom met een afgeplat bolvormige kroon op een stevige rechte stam waardoor een mooie parasolvorm ontstaat. Koop nu de Parasolden (Pinus pinea) v. Koop nu de Parasolden op stam (Pinus pinea) v. De Pinus pinea is een Italiaanse den met een ronde kroon en een korte stam.


In de West-Europese klimaatzone kan de boom 1000cm hoog en 800cm breed . Op zoek naar Parasolden (Pinus Pinea)? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Pinus pinea (een pijnboom) heeft zijn Nederlandse naam, parasolden, te danken aan de bijzondere paraplu- of parasolvormige kroon.


Toepassing, standplaats en plantkenmerken van de Pinus pinea in de TreeEbb van Boomkwekerij Ebben. Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen.

Reacties

Populaire posts