Weigela florida purpurea

Weigela florida 'Nana Purpurea' is een weigela met een groenpurper kleurig blad en een roze bloem. De bloemen van Weigela florida 'Nana . De nederlandse naam is Weigelia, familie van de Caprifoliaceae.

De bloemkleur is roze en de bloeitijd is van ca. Weigela florida 'Nana Purpurea''is een kleine bladverliezende heester met een bossige ronde vorm. De bladeren zijn langwerpig elliptisch tot ovaal, gepunt, . Weigela florida Foliis Purpureis of Weigela is een sierheester met donkergekleurd purperbruin blad en een rijke bloei met paars roze bloemen.

Plantengids met uitgebreide informatie over de Weigela florida 'Foliis Purpureis'. Deze heester heeft de nederlandse naam Weigelia. De Weigela florida 'Purpurea' is een weelderige, bladverliezende, opgaande heester. In het voorjaar en de vroege zomer bloeit hij met heldere, roze bloemen. De Weigela florida 'Purpurea' is een opvallende heester met roze, trompetvormige bloemtrossen en paars blad dat in de zomer purpergroen kleurt.


Find help information on Weigela florida 'Foliis Purpureis' weigela 'Foliis Purpureis' from the RHS. Wetenschappelijke naaWeigela florida 'Purpurea'. Weigelia 'Weigela florida 'Nana Purpurea''.


Deze kleinblijvende bladverliezende weigelia wordt hooguit 1cm groot, maar dat duurt jaren.

Weigela florida 'Foliis Purpureis' - Weigelia met foto's en info over hoe stekken, zaaien, vermeerderen, wanneer bemesten. Wetenschappelijke naaWeigela florida 'Purpurea'; Nederlandse naaWeigela; Duitse naaLiebliche Weigelie; Oorsprong: . Gebruik : groep,kleine groep,solitair. Habitat : woon- en werkgebie rotondes.


U bent op zoek naar een Weigela florida 'Purpurea' (weigela)? De weigelia Weigela florida 'Nana Purpurea' is met maximaal meter relatief klein (nana). Hij heeft paarsbruin (purpurea) blad en roze .

Reacties

Populaire posts