Fargesia robusta pingwu

Fargesia robusta Pingwu wordt meter hoog en woekert niet. De groene glanzende bladeren zijn lang en smal tot cm lang en goed wintergroen. De Fargesia robusta “Pingwu” is geschikt voor kuip, maar komt ook goed als solitair tot zijn recht.

Ook op warmere plaatsen is deze bamboe goed geschikt. De Fargesia robusta 'Pingwu' is een decoratieve bamboesoort die niet woekert. Vooral in een kleinere tuin komt deze plant als solitair goed tot . De andere Fargesia robusta vormen, zoals 'Pingwu', 'Wolong' en 'Red Sheats' horen door hun gebrek aan winterhardheid niet in het rijtje 'Beste keuze' thuis.

Ga voor nog meer bamboesoorten naar de webshop van Ten Hoven Bomen. Fargesia robusta 'Pingwu' - Japanse bamboe met foto's en info over hoe stekken, zaaien, vermeerderen, wanneer bemesten. U bent op zoek naar een Fargesia robusta 'Pingwu' (bamboe)? Niet woekerende bamboesoort, met geel - groene stengels en witte schutbladeren.


Lijkt erg veel op 'Campbell' maar wordt iets groter en groeit wat slordiger. De nieuwe schutbladeren zijn crème gekleurd. Er zijn veel verschillende soorten bamboe.


De fargesia robusta 'pingwu' is een . Bestel Fargesia robusta 'Pingwu' - Bamboe voordelig en goedkoop in de webshop van Plantenweelde.

Fargesia robusta 'Pingwu'is afkomstig uit de provincie Sichuan in China, het is een attractieve, middelgrote tot grote bamboe met een rechtopgaande, . Synoniemen, Fargesia robusta 'Pingwu'. Blad loof, groenblijvend , grijsgroen. Fargesia ´s behoren tot het favoriete voedsel van de met uitsterven bedreigde Reuzenpanda. Deze geslachtsnaam is afgeleid van Farges. Fargesia robusta 'Pingwu' met jaar Groeigarantie.


Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België. Alle informatie over de plant Bamboe (Fargesia robusta 'Pingwu'). Ziektebeel Bladkleur, Vorm, Standplaats, Stengelkleur, Winterhardheid.


De Fargesia robusta 'Pingwu' is een niet woekerende bamboe met recht opgaande groei. Daardoor kan de 'Pingwu' tot 400cm hoog worden.

Reacties

Populaire posts