Motor bootje

Vind bootje met motor op Marktplaats. Te koop kajuit bootje met pk yamaha langstaart motor. Boot trailer motor compleet kajuit bootje.

Mooi motorbootje te koop in goede staat. De Jeanneau Cap 3is een eenvoudig motorbootje dat zich goed leent voor een leuke dagtocht, ontspannend vismiddagje of als eventuele begeleiding bij de . Motorbootjes zijn geschikt voor iedereen die wil toeren, maar voor wie de sloep net een maatje te groot is. Aangeboden uur geleden door Jk (x bekeken).

En voor de mensen voor wie het niet zo luxe hoeft kunt u dit leuke motorbootje huren om over het Sneekermeer en door de vele kanalen en plassen . Verhuur van motorboten, sloepen, zeilboten en kano's in de provincie Groningen. Boot verhuur en verkoop in Loosdrecht aan de Loosdrechtse plassen. Topcraft, Nicki en Brig; Buitenboord motoren van o. Ontdek het Yamaha Boten overzicht met daarin de categorieën Buster, G Yamarin, Crescent, Linder, Pioner, Jeanneau, Waterdream, Dock, Ribeye, Yam . Huur dan een motorboot bij Jachthaven Zuidwesthoek. Hiermee heb je gegarandeerd een leuke dag op het meer. Check onze website voor de details.


Motorbootje huren, loodrechtse plassen, kortenhoefse plassen.

Bootverhuur Wilt u een boot huren in Loosdrecht en omgeving? Bij Boot- en Solexverhuur Jachthaven Kortenhoef staan wij klaar om u een heerlijke dag op het . Dit zijn open punterbootjes voorzien van een stille motor die elektrisch wordt. De bootjes hebben een platte bodem en zijn redelijk stabiel; omkiepen is zeker . Wij verhuren de boten met een buitenboordmotor inclusief een volle tank benzine. Verhuur is mogelijk per dagdeel of de gehele dag. Het ideale groepsuitje, voor het gezin, met familie of collega's; motorbootje varen in Kampen.


Met de waterrijke omgeving is er genoeg te zien!

Reacties

Populaire posts