Papegaaienbek plant

Strelitzia reginae is een niet zo moeilijk te houden plant. Zelfs het overwinteren hoeft geen bezwaar te zijn. Een minimale temperatuur van °C in de winter is .

Lees hoe het hem is gelukt om deze bijzondere plant op te kweken. Ik heb ongeveer jaar geleden vanuit Spanje een Strelitzia zaadje gekocht en het is me . Het zijn planten met opvallend gevormde en gekleurde bloemen die van nature door kolibries worden bestoven en hier bij ons als kuipplant een unieke sfeer . Deze prachtige planten komen van oorsprong uit Zuid-Afrika.

Hij komt aan zijn bijnaam door de vorm en kleur van de bloemen. Wat moet met ik mijn papegaaienbek (plant) in de is een onderwerp van het algemeen bloemen en planten forum op groeninfo. De paradijsvogelbloem is een polvormende, vaste plant.


Net als bij jezelf, moet je het af en toe ook bij je planten doen. De paradijsvogelbloem of vogelkopbloem (Strelitzia reginae) is een forse, tot m hoge, overblijvende plant. De plant heeft de grootte van een kleine boom en heeft opvallende felle,.


Plantenbak - Macrame - Plant Hanger Black - Large - Zenza. Bekijk het ruime assortiment van tuinplanten Koop online planten zoals snowdrift, hortensia en meer op BESLIST.

Er van uitgaand dat de Stokroos als plant gekocht wordt , kan de plant uit de pot. Er van uitgaand dat de Tabaksplant als plant gekocht wordt , kan de plant uit de pot. IHtil van deze cultivar hebbede vorm van een papegaaienbek.


Spijtig genoeg is de plant weinig winterhard. Tuinierenis vooral een kwestie van de ene soort plant naast de andere . Natuurlijke, Plant, Bloemen, Kosmos. Kosmos, Planten, Bloemen, Purper, Tuin.


Lotus, Natuur, Planten, Bloemen, Roze. Als er een vis voorbij zwemt, laat hij de plant achteraan los en zet zich met de. Om de harde schaal te kunnen breken hebben ze een soort papegaaienbek in .

Reacties

Populaire posts