Geranium psilostemon

Geranium psilostemon is afkomstig uit Armenie (Turkije). Het is een bossige plant die ongeveer 60-cm hoog wordt. Het blad is groen en diep ingesneden.

Geranium psilostemon (Ooievaarsbek) - p9. Vanwege leveringsproblemen is dit product tijdelijk niet te bestellen. We verwachten de tuinplanten in het najaar . Plantengids met uitgebreide informatie over de Geranium psilostemon.

Deze vaste plant heeft de nederlandse naam Ooievaarsbek. Geranium Psilostemon of Ooievaarsbek is een langbloeiende geranium met dieproze bloemen met een zwart hart in de zomer. Geranium psilostemon - Ooievaarsbek met foto's en info over hoe stekken, zaaien, vermeerderen, wanneer bemesten. De meest intense van alle midden zomer bloeiende geraniums is ongetwijfeld Geranium psilostemon. Hij is ook de ouder voor heel wat wonderlijke . Latijnse naam, Geranium psilostemon.


Geschikt voor: Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Geranium psilostemon is een prachtig en sterk soort ooievaarsbek, die bloeit van mei tot juli. De bloemen, die erg opvallen door hun bijzonder felle kleur, zijn .

Reacties

Populaire posts