Hydrangea pan limelight

Hydrangea paniculata 'Limelight' is een populaire pluimhortensia met stevige takken zodat de bloemen niet omvallen! Deze pluimhortensia kan 200cm hoog . Hydrangea paniculata 'Limelight' of pluimhortensia is een winterharde heester, die bladverliezend is en een zeer langdurige bloei heeft.

De pluimhortensia Hydrangea paniculata 'Limelight' heeft spectaculaire bloemen die een frisse geelgroene kleur hebben. Hydrangea paniculata 'Limelight' is een stevige pluimhortensia of boerenhortensia die vaak wordt gebruikt als vervanger voor de populaire maar . Geen schrik, de bloemen komen steeds .

De Hydrangea paniculata 'Limelight' is een sierheester met opgaande groei. De 'Limelight' kan tot 200cm hoog worden, maar is d. Hydrangea paniculata Limelight of Pluimhortensia is een winterharde heester, die bladverliezend is en een zeer lange bloei heeft. Hydrangea paniculata 'Limelight' - Pluimhortensia met foto's en info over hoe stekken, zaaien, vermeerderen, wanneer bemesten.

Hydrangea paniculata 'LImelight heeft goeie eigenschappen. Het is een stevige plant, draagt bloempluimen van cm lang. In de winter verliest hij wel zijn blad.


Limelight houdt van vruchtbare, kalkarme, vochthoudende grond. Grote volle bloempluimen, eerst groenig, later crémekleurig. Limelight' maakt dikke, stevige takken zodat de bloemen niet omvallen!


Hydrangea paniculata 'Limelight' is een opvallende verschijning die vaak in tuinen de 'Annabelle's vervangt, heeft stevige takken en valt niet open na regenbui . De Hydrangea paniculata 'Limelight' wordt tot meter hoog, afhankelijk van de snoei. Limelight' bloeit op eenjarig hout. Samen met Intratuin Barneveld hebben we deze maand gekozen voor de Hydrangea Paniculata Limelight.


Als voorbeeld staan er enkele planten, die aan het . De Hydrangea paniculata 'Limelight' bloeit vanaf de tweede helft van de zomer tot in de herfst met roomwitte tot limoenkleurige bloemen. Hydrangea paniculata 'Limelight' pluimhortensia met bol bloemen die lang groen blijven Vermeerdering zonder licentie is niet toegestaan.

Reacties

Populaire posts