Carex variegata

Carex morrowii 'Variegata' vormt prachtige pollen. Het grasachtige, wintergroene blad van Carex morrowii 'Variegata' is in de lengterichting licht . Carex siderosticha 'Variegata' heeft prachtige brede bladeren.

De kleur van het blad van Carex siderosticha 'Variegata' is lichtgroen maar aan . Carex morrowii is een ijzersterke grassoort die goed bruikbaar is als bodembedekker. Koop uw Carex morrowii Variegata vertrouwd online in . Zegge (Carex siderosticha 'Variegata').

Deze zegge heeft brede, frisgroene bladeren met een witte rand en soms is deze witte kleur zichtbaar op het . Latijnse naam, Carex ornithopoda 'Variegata'. Latijnse naam, Carex hachijoensis 'Variegata'. De Carex ornithopoda 'Variegata' is een laagblijven bodembedekkend siergras dat in de breedte groeit en niet hoger wordt dan 20cm. De Japanse zegge Carex morrowii 'Variegata' wordt wel als kamerplant (een moderne design-plant) aangeboden, maar hij is volkomen . De zegge Carex ornithopoda 'Variegata' is de bontkleurig kweekvorm.


Carex ornithopoda is een zeggesoort met een gedrongen groei.

Reacties

Populaire posts