Cursus moestuin

Een kleine (of grote!) moestuin aanleggen en je eigen groente en kruiden kweken? Bekijk dan mijn mini cursus, voorkom . Elke dag verse groenten en vruchten uit je eigen moestuin?

Je kunt de cursus stap voor stap volgen of alleen de stappen doen waar je nieuwsgierig naar . Op deze website vind je informatie over de cursussen en lezingen. Janneke Tops verzorgt over de gezonde, ecologische moestuin. In 20is deze cursus anders opgezet: volg nu de Basiscursus Biologisch Moestuinieren van dag! Hierin wordt de theoretische bodem onder je kennis gelegd . De praktische cursus Tuinieren in de moestuin is een goede keuze voor iedereen die gezonder wil eten en zijn of haar eigen groenten en fruit wil verbouwen.


De moestuincursus welke binnenkort start is vol, wil je op de hoogte worden gehouden wanneer we weer een cursus organiseren of op de wachtlijst gezet . In het voorjaar van 20gaan we weer van start met de cursus Leer Tuinieren! Cursus moestuinieren: lekker buiten bezig zijn. Deze tweedaagse moestuincursus geeft je inzicht in wat je moet doen en wat je nodig hebt om in 20te smullen van je . Dit kun je voor slechts € bestellen via de webwinkel van Velt.


Wil je de theorie daarna aan de praktijk toetsen? Dan is de cursus Moestuin ten huize van .

Reacties

Populaire posts