Hertshoornolie tegen katten

Kat planten waar katten niet van houden honden te koop. Wat doe ik tegen katten in mijn tuin? Het verjaagt alle dieren en eigenlijk ook mensen uit uw tuin.

Het zal zeker werken tegen katten in uw tuin. Hertshoornolie helpt goed om katten weg te houden en plassen tegen je . Kattenzorg heeft katvriendelijke tips verzameld om katten uit de tuin te.

Hertshoornolie (apotheek) stinkt voor de kat verschrikkelijk (voor de mens ook). Dit werkt uitstekend tegen de katten en de koffie trekt regenwormen aan . Info over hertshoornolie tegen katten. Besprenkel de tuin met hertshoornolie.


Hertshoornolie (Oleum animale foetidum crudum) is een dierlijke olie die wordt gewonnen uit de hoeven,. Verdrijven van katten en andere dieren uit tuinen. Mijn achterbuurvrouw heeft twaalf katten. Maar, neem me niet kwalijk: een kat aanschaffen als medicijn tegen buurkatten?


Of hertshoornolie, dat verschrikkelijk stinkt.

Het beste middel tegen katten is hertshoornolie. Houten spiesjes drenken in de olie. Laat het stokje verzadigen en plaats de stokjes op de wegjes die de katten .

Reacties

Populaire posts