Hortensia pia

Vanwege leveringsproblemen is dit product tijdelijk niet te bestellen. We verwachten de tuinplanten in het . Koop nu de Hortensia (Hydrangea macrophylla 'Pia') v.

Hydrangea macrophylla Pia is een dwerghortensia ideaal voor de kleine tuin of het terras, plant wordt zelden hoger dan cm en bloeit uitbundig met . Op zoek naar Hortensia (Hydrangea Macrophylla Pia)? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Hydrangea macrophylla 'Pia'' is een mooie compacte dwerghortensia.

Deze mini bolhortensia bloeit schitterend van juli tot september met rozerode . Pia' is één van de laagste Boerenhortensia's die om deze reden veel meer gebruikt moest worden. De wat afgevlakte bloemschermen zijn dieproze met een wit . Botanische naaHydrangea macrophylla 'Pia', synoniem 'Piamina'. Nederlandse benaming :Boerenhortensia, hortensia, bolhortensia, dwerghortensia 'Pia'.


De 'Pia' is een van de kleinste hortensiacultivars, van oorsprong komend. Ze behoort tot de bolbloemige hortensia's , die worden gekenmerkt .

Reacties

Populaire posts