Planten voor het raam

Woonplanten welke goed gedijen in direct zonlicht staan het liefst tot meter van het raam. Zo ontvangt de plant ongeveer uur direct zonlicht. Daardoor kan hij veel direct zonlicht hebben.

De plant is om die reden prima geschikt voor een standplaats bij het raam. Ook is de Crassula een sterke plant die . Ideaal op dat donkere plekje in de woonkamer (vlak naast het raam bijvoorbeeld) of in . Weinig planten staan graag in de brandende zon, maar een aantal kamerplanten kunnen goed tegen volle zon en zonlicht.

Vermijd bloeiende planten om geuren te voorkomen. Denk aan: Bladplanten, Gatenplant, Bladbegonia's, Areca Palm - Ficus, . Hoeft niet persee alleen maar een groene plant zijn , iets met een mooie. Welke kamerplant kan goed tegen zon? Kamerplant die WEL goed tegen zonlicht kanaug 2010(49) Wat voor het raam tegen inkijk? Deze planten hebben vaak ook aardig wat water . Style met planten en decoraties en verander je raam in een etalage.


Een groot raam bijvoorbeel kan grote planten hebben. Niet alle planten dezelfde hoogte, .

De kans is groot dat deze plant niet op de juiste plek stond. Planten voor een raam op het noorden. Ook al heb je geen groot raam op het zonnige zuiden, dat betekent nog niet dat je geen groen in huis kunt hebben. Deze planten kunnen zonder daglicht, maar vergeet niet om ze af. Meer over Binnenshuis hangende planten en Venster planten.


Inspiratie: planten in huis - Soekis. Urban jungle raam met landelijke luiken. Je oma wist het allang: groene planten in huis zijn hot. Als ze niet voor het raam staan dan hangen ze wel aan je plafond of sieren zelfs je . Mijn vraag is: Kan je planten achter je raam kweken.


Het probleem is dat ze hier grappig vinden om me . Slechts een klein aantal kamerplanten kan goed tegen de volle zon. Enkele van deze kamerplanten kunnen zelfs niet zonder en groeien het best in een . Een raam op het westen of het oosten is voor de meeste kamerplanten ideaal. Voor planten die van schaduw houden is een venster op het noorden ideaal. Sommige planten hebben prachtige bloemen, terwijl andere soorten meer geliefd zijn vanwege.


Zet de pot op een lichte plaats, bij voorkeur dicht bij het raam. Deze zijn gewend aan veel schaduw of in ieder geval gedeeltelijk schaduw. Deze planten vinden het dan ook niet prettig om direct voor een raam te staan waar .

Reacties

Populaire posts