Portugese laurier giftig

Portugese laurier is een populaire soort haagplant. Laurierkers zijn de bladeren en bessen van de Portugese Laurier giftig wanneer deze gegeten worden. De laurierkers lusitanica, ook wel “Portugese laurierkers”, of voluit prunus.

Vele planten zijn estetisch zeer kleurrijk en sierlijk, maar vaak beseft men niet dat er achter die prachtige plant ook een giftige plant kan steken. Koop nu de Portugese laurier (Prunus lusitanica) v. Koop nu de Portugese laurier (Prunus lusitanica 'Angustifolia') v. De Portugese laurierkers Prunus lusitanica 'Angustifolia' is in delen giftig .

Punus lusitanica wordt ook Portugese Laurierkers genoemd. Het is een groenblijvende plant, die redelijk winterhard is. Hier leest u alles over de verzorging van . Heb je een vraag over giftige planten en struiken en vind je de informatie niet in. Vergiftigingen met laurierkers - Prunus laurocerasus - en ook cotoneaster . Vraag: Rondom onze paddock hebben we een laurierhaag staan.


In de winter fijn, want dan staan de paarden uit de wind. De Portugese laurierkers Prunus lusitanica 'Angustifolia' verschilt van Prunus lusitanica, omdat hij compacter is en zijn bladeren kleiner en . Giftige plantensoorten die niet in warenwetproducten mogen worden verwerkt, staan genoemd in het.

Prunus laurocerasus, laurierkers, giftig, overal.

Reacties

Populaire posts