Aucuba japonica variegata

Aucuba japonica 'Variegata', of broodboom, is een populaire wintergroene tuinplant. Decoratieve elementen van Aucuba japonica 'Variegata' zijn . De broodboom Aucuba japonica 'Variegata' is de meest gekweekte broodboom.

De groene bladeren hebben gele vlekken en stippen. Koop nu de Broodboom (Aucuba japonica 'Variegata') v. De Aucuba japonica 'Variegata' (Japanse broodboom 'Variegata') is een schitterende haagplant die erg geschikt is voor het planten op schaduwrijke plaatsen. Aucuba japonica'Variegata is de meest voorkomende Aucuba soort.

Het is een vrouwelijke, bladhoudende bonte sierheester met een bossige habitus. De Aucuba japonica 'Variegata' is een bladhoudende, sterke plant die zo'n meter hoog kan worden. Hij groeit zowel hoog als breed uit.


Aucuba 'Aucuba japonica 'Variegata''. Een wintergroene heester met geel gespikkeld bont blad (hoogte tot m) waarvan een mannelijk en eenn vrouwelijk . Aucuba japonica wintergroene struik verdraagt veel schaduw. Aucuba japonica 'Crotonifolia' kenmerkt zich door grotere bladeren dan de andere. Aucuba japonica 'VariĆ«gata' is de variĆ«teit die wij het meest in Noordwest .

Reacties

Populaire posts