Chamaecyparis stardust

Koop nu de Gele haagconifeer (Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust') v. Dwergcypres 'Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust''. Een opvallende cultivar van de Californische cipres die na jaar ca.

Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' is een gele haagconifeer die opgaand groeit tot een hoogte van meter. Het is een dichte breed kegelvormige plant met . Deze langzaamgroeiende gele cypres is uitermate geschikt als haagplant en als solitair (alleenstaand). Als haagplant kan hij op elk gewenste hoogte en .

De Conifeer Chamaecyparis Lawsoniana. Stardust', is een dichte breed kegelvormige plant met veerachtige twijgtopjes. Zwavelgeel loof, ook binnen in de . Zo verzorg je de Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' Je kunt de 'Stardust' op vrijwel elke plek in je tuin plaatsen. Of het nu de halfschaduw of de zon is.


Chamaecyparis lawsoniana Stardust of Dwergcipres is winterhard en wordt meter hoog. Find help information on Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' Lawson's cypress 'Stardust' from the RHS. Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust'is een Nederlandse selectie uit 1965. Deze middelgrote cultivar van de Californische cipres heeft een bossige, breed .

De Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' is een gele haagconifeer die opgaand groeit tot een hoogte van ong. Een groengele cipreshaag van de Chamaecyparis l. Stardust (Californische Cipres) kunt u bij ons bestellen en door ons laten aanplanten. De Chamaecyparis Lawsoniana 'Stardust' (Conifeer op stam) is een traag groeiende conifeer op stam met een compacte, dichtbegroeide, kegel- tot bolvormige . De Californische Cypres Stardust is een winterharde en geelblijvende conifeer. Deze gele conifeer is geschikt voor een haag en kan wel meter hoog worden.


U bent op zoek naar een Chamaecyparis lawsoniana 'Stardust' (gele haagconifeer)? A mid sized conifer which will reach approximately 3m when mature an is favored because it . Stardust' wordt veel gebruikt voor bonsaivormen te knippen vanwegen zijn kleurenverschillen in het loof. Na de snoei de is xxx groen van loof.


Deze conifeer is een prachtige Nederlandse selectie uit de soort Chamaecyparis lawsoniana. Door de gele kleur en de opgaande groeiwijz zeer geschikt in de .

Reacties

Populaire posts