Plant musa

Echter tegenwoordig wordt deze plant vanwege zijn vruchten in vele tropische landen gekweekt. De Musa is een plant uit de familie Musaceae. De Bananenplant, ook wel Musa, bananenboom en dwergbanaan genoem komt uit de familie Musaceae.

De Musa vereist enige kennis in het onderhoud. De Bananenplant, de Musa Tropicana of ook wel Dwergbanaan genoem is een tropische Bananenplant plant. Dit is natuurlijk van invloed op de verzorging . Musa nana Bananenplanten winnen steeds meer aan populariteit.

Begrijpelijk want deze omvangrijke groep van tropische planten geven . De bananenplanten die wij in onze Nederlandse huiskamers houden zijn meestal de Musa tropicana of Musa acuminata Dwarf Cavendish, . Dorstig geworden van al het genieten? Bananenplant - Musa - Mooiwatplantendoen. De Musa acuminata Dwarf Cavendish bloeit met een exotische rode bloem en. Als de bloemen zijn uitgebloeid dan verschijnen er bananen aan de plant die . Het is zelfs mogelijk de Musa basjoo aan het bloeien te krijgen.


Hierna zal de plant echter wel afsterven, maar vanuit de rhizomen komen nieuwe planten uit de . Op zoek naar Bananenplant (Musa 'Dwarf Cavendish') D cm?

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder . Het geslacht Banaan (Musa) omvat alle bananen.

Reacties

Populaire posts