Ijzerhard verbena

Verbena bonariensis is eigenlijk geen vaste plant maar een tweejarige. Omdat Verbena bonariensis zich meestal zelf uitzaait kunt u er toch vele . IJzerhar Verbena bonariensis, is een vaste plant die heel vaak eenjarig wordt gekweekt maar onze winters wel degelijk kan overleven.

Verbena bonariensis geeft hoogte in de tuin. Een laaggroeiende vorm is Verbena bonariensis 'Lollipop' ( H.cm). Tot 6m hoog en 45cm breed - snijbloem - kruidachtige plant -geurend - doorbloeiend - meestal eenjarig.


Verbena bonariensis is een bekend soort IJzerhard met een transparante groeiwijze.

Verbena bonariensis staat graag in voedselrijke tuingron die bij voorkeur . Verbena bonariensis of IJzerhard is een vaste plant, die zeer langdurig bloeit met violet lila kleurige bloemschermen. Spring naar IJzerhard voor een goede spijsvertering - IJzerhard bevordert zowel de eetlust als de spijsvertering. Bitterstoffen ondersteunen de lever- en . Verbena bonariensis is sinds 18in Europa in cultuur. Anders dan de tweede naam doet vermoeden, komt de plant niet uit Bonaire, maar uit Zuid-Amerika. IJzerhard - Verbena officinalis Beschrijving.


Verbena (ijzerhard) is lid van de Verbenaceae ( ijzerhardfamilie) , er zijn meer dan 2soorten , waaronder éénjarigen, vaste planten en halfstruiken. IJzerhard - Verbena bonariensis (IJzerhardfamilie - Verbenaceae) Er bestaat één inheemse Verbena soort, IJzerhar al is zelfs die in feite een.

Verbena' is een kruid dat wel voor wat naamsverwarring zorgt. Wetenschappelijk: Verbena officinalis. English: Vervainn (Herb of the cross). Verbena bonariensis - IJzerhard met foto's en info over hoe stekken, zaaien, vermeerderen, wanneer bemesten. Verbena officinalis is de enige soort uit het gelacht Verbena die van nature in . IJzerhard Verbena bonariensis is een overblijvende (kortlevende vaste) drachtplant die in de periode van juli - oktober bloeit.


Een wat zeldzamere soort die vooral in het rivierengebied en op de kalkplateaus van het Mergelland en aansluitende gebieden . Ijzerhard (Verbena) met geliefde paarse bloemen op hoge stengels online bestellen? IJzerhard (Verbena officinalis) is een overblijvende of soms eenjarige plant uit de ijzerhardfamilie (Verbenaceae) die eveneens bekend is onder de namen . Deze ijzerhardsoort wordt ook wel Verbena patagonica genoemd. Het is een vaste plant met een grondstandig rozet van . De Verbena bonariensis 'Lollipop', ook wel IJzerhard genoemd is officieel gezien geen vaste plant, maar een tweejarige plant. In dit artikel uit de serie tuinplanten alles over de elegante verbena bonariensis, een bijenplant.


Hoe verzorg je IJzerhar waar kun je ze het beste planten en . Ijzerhard is een niet inheemse plant met mooie kleine paarse bloemen op lange stelen. IJzerhard Verbena Hybrida grandiflora Ideal Florist is zeer opvallend in perken en borders. Ook geschikt als snijbloem en is ook aantrekkelijk voor het lokken . Op zoek naar Ijzerhard (Verbena Bonariensis)? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Beschrijving en afbeeldingen van Verbena officinalis - IJzerhard.


Verbena bonariensis is een ijzerhard plant met paarse bloemen. Deze paarse ijzerhard wordt circa anderhalve meter hoog met ijle, sterke stengels met talloze . Online IJzerhard - Verbena bonariensis kopen ?

Reacties

Populaire posts