Prunus cistena op stam

Prunus x cistena is een roodbladig dichtvertakkend struikje. Prunus x cistena wordt ook verkocht als bolboompje op stam.

De Prunus cistena is een prachtige plant op stam, die max. Prunus op stam oftewel sierkers op stam kopen bij het online tuincentrum Boskoops. Prunus Cistena is een klein bladverliezend boompje of heester, in het Nederlands ook wel sierpruim genoemd. Hij heeft een bossige, dicht vertakte, brede .

Prunus cistena of Kerspruim - Informatie: Kleine boom met prachtig donkerrood tot purper blad. U bent op zoek naar een Prunus cistena stam (sierkers)?

Prunus triloba kunt u in het voorjaa snoeien, na de bloei. De takken van het Amandelboompje kunnen worden gesnoeid tot aan de stam. Deze kleine boom of struik wordt meestal op stam geÃnt aangeboden, maar van nature is het een struik.


Het amandelboompje is afkomstig uit oost-Azië en altijd op een stam geënt. Prunus triloba is wel bekend om haar vroege, dubbelroze bloempjes. Een prunus triloba moet je jaarlijks helemaal afsnoeien. De stam wordt elk jaar dikker, maar je kunt zo tien tot vijftien jaar vooruit.


Het amandelboompje (Prunus triloba)word meestal gekweekt als halfstam-boompje. Dit betekent dat de boom is geënt op ongeveer meter . Stamrozen - verzorging stamrozen, soorten stamrozen, rozen op stam ook geschikt voor een kleine tuin. Ook de sierkers Prunus 'Hally Jolivette' is een mooi stamboompje, dat van half maart tot eind april lichtroze bloempjes draagt.

Reacties

Populaire posts