Pijl en boog zuignap

Inclusief pijlen, met zuignappen op de punt. Pijl en boog set met zuignappen rood. Leuke set pijl en boog voor stoere jongens vanaf jaar.

Pijl-en-boog koop je eenvoudig online bij bol. De set bestaat uit een kunststof boog en pijlen metzuignap en opbergtas. Deze pijltjes hebben zuignapjes waar normaal de punt zit en de boog is hout kleurig.


Op een veilige maar leuke manier kennismaken met de handboogsport?

Deze pijl en boogset van Petron leent zich daar prima voor. Stoere handboog die alleen werkt met bijgeleverde zuignap pijlen. Wordt een echte boogschutter met deze stoere pijl en boog set!


De set bestaat uit een boog, vier pijlen voorzien van zuignappen en een houder met . Schieten met pijl en boog biedt zelfvertrouwen en is goed voor de motoriek!

Blij verrast pakken zij deze pijl en boogset uit tijdens onze logeerweek bij. Als een Robin Hood schiet jij in de roos met dezePijl en boog vanPinolino! Materiaal: beukenhout; Inclusief pijlen met zuignap; Geschikt voor: - jaar . Leuk pijl en boog setje, bestaande uit plastic pijlen met zuignap en boog en een kartonnen doelschijf.


Houten handboog 1cm met pijlen met zuignap. Speldorado verkoopt nieuw Pfeile met Saugknopf, L. Vedes, de barcode is 40224985171en het artikelnummer is 74500455. Bevestig de zuignap op je Zartz en begin met schieten. De pijlen schieten tot wel meter ver. Als je op een muur schiet dan stuitert hij terug maar schiet je op . Een uitgekiend assortiment voor het kopen van uw pijl en boog benodigdheden.


Barnett safety darts met zuignap voor SpitFire blaaspijp. Zing Air Storm Z-Curve Boog Zachte Zuignap Pijlen, Kinderen Kids Outdoor Sport Speelgoed Boog Pijl Met Vullingen Fluitje pij. Vanaf: € 5 Pijl en boog set 56cm. In deze set zitten een boog, pijlen (met élk een zuignap) en een plastic dolk.


Dezuignap op deze pijl kan dienst doen als blunt, op kinder bogen. Registreer om dit product te bestellen bestellen .

Reacties

Populaire posts