Parrotia persica leiboom

Koop uw Parrotia persica vertrouwd online bij Tuinplantenwinkel. Bij een Parrotia als leiboom knipt u de takken ieder jaar iets terug. Deze mooie boom is uitermate geschikt voor de wat kleinere tuin, vooral in de herfst een echte blikvanger.

Parrotia verdraagt goed de snoei daarom zit hij ook in ons assortiment van lei en parasolbomen. Leiparrotia behoort tot de leibomen . Parrotia Persica is een prachtige middelgrote boom, geschikt in iedere tuin en als solitair. De boom is door snoei mooi in model te houden.

Parrotia persica, of Perzisch ijzerhout, is een fraaie boom die vooral om z'n opvallende herfstkleuren geliefd is. Als leiboom komen deze kleuren prachtig tot . Koop nu de Perzisch IJzerhout (Parrotia persica) v. De diep groene bladeren van de Parrotia persica (perzisch ijzerhout) worden in de herfst geel, oranje en roodpaars. De leiboom bereikt een maximale hoogte van ongeveer negen meter.


De kiezers voor deze boom kiezen de boom . De parrotia persica is ook wel bekend als Perzisch ijzerhout. De oorspronkelijke naam komt afkomstig van Parrot, een reiziger die interesse . Parrotia persica (Perzisch ijzerhout) leiboom vertikaal geleid scherm meerjarig voorgeleid.

De afmetingen van het 4-jarig voorgeleide scherm in de leiboom is . Parrotia persica 'Vanessa' (Perzisch ijzerhout) leiboom vertikaal vers (voor)geleid in scherm, afmetingen rek ca. De Parrotia persica is een boom die niet al te hoog wordt. Hij heeft een verspreide grillige takstand.


Op oudere leeftijd schilvert de bast van de Parrotia persica . Parrotia persica Vanessa, leivormige-bomen, De soort is inheems in Iran. Ook mooi als exclusieve leiboom en laat zich dus ook goed snoeien. Afbeelding - Parrotia persica Bella, leivormige-bomen, Deze Parrotia heeft een boomvormige habitus.


De nieuwe bladeren zijn wijnrood en ook de herfstkleur . En de winnaar was: Parrotia persica, inge- zonden door. Parrotia is een heel klein monotypisch geslacht. Perzisch IJzerhout Parrotia Persica uit eigen kwekerij goedkoop kopen inclusief bezorgen, aanplanten en accessoires. Wij telen onze dakbomen en leibomen op rijke zandgrond die we vruchtbaar houden met compost en organische mest.


Kan ook goed als leiboom gebruikt worden. Parrotia persica (Perzische Toverhazelaar, IJzerhoutboom).

Reacties

Populaire posts